Jump to content

Painful Discovery


Go to solution Solved by lew,

Recommended Posts

I just uploaded about 20 images to an album for Wednesday's Wisdom...

 

After struggling thru the 4 "tags" , adding a description to each image and copywrite information-  I hit publish. I was presented with  the message that I needed to "Use 4 tags". OK maybe I missed one. Guess what- no way to get back to where I was AND preserve the data I had already entered in order to correct the problem. I needed to start over and re-enter everything again.

 

This could be a real turn off for folks wanting to upload project pictures. Also, and this may be in the works, a bulk uploader would be very helpful.

 

 

Link to post
Share on other sites

That is true Lew, I am sorry I forgot to tell you about that modification for tagging. Of course it would work now! Sorry to have you go through the motions!

I am working on recommended suggestions as I type this for community etiquette as far as tagging and naming our images. Thanks again Lew.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...